Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu  
Bemutatkozás

Üdvözöljük webáruházunkban! A motorozás manapság már igazi kultusszá nőtte ki magát, külön motoros  stílusokat is találhatunk a divat terén. Egyes emberek szinte minden idejüket motorkerékpárjuknak szentelik, mindennapjaik alapvető kelléke, szinte már egy életstílust alakítanak ki. A motorozás igazi szabadságot nyújt, tökéletes kikapcsolódás lehet, sokan így vezetik le a felgyülemlett stresszt, hiszen egy olyan élményt nyújt, ami elfeledteti a gondokat.

Ám a motorok állapotáról is gondoskodni kell, hogy a lehető legmagasabb szinten lássák el feladataikat! Ha szeretné, hogy motorja soha ne hagyja cserben Önt, akkor ügyeljen épségére minden téren! A Kami Old Motornál mindent megtalálhat, ami a motorkerékpár helyes karbantartásához kell! Motoralkatrészek, szervizelési eszközök, abroncsok széles választékával várjuk!

Ha úgy dönt, belevágna, ne feledje, a biztonságos motorozás alapvető feltétele a megfelelő védelem! Vásároljon motoros ruházati termékeink közül is!

A Kami Old Motor minden motorozással kapcsolatos igényt kielégít! Tájékozódjon további termékeink felől weboldalunkon!

             KAMIOLDMOTOR&BIKE

Motor és kerékpár alkatrész kereskedés

kamioldmotor@gmail.com

Hungary 2523 Sárisáp Fő út 85.

Személyes áruátvétellel kapcsolatban egyeztessen időpontot a megadott elérhetőségeinken.

Megrendelésekkel kapcsolatos kérdések:

06-20/585-30-04

Szakmai kérdések: 06-70/417-71-87

Munkanapokon: 08-17
 Szombaton: 08-12

                                     Adószám: 66567983-1-31
                                 Nyilvántartási szám: 36096889A Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!